• Zumex Group

  Zumex is de wereldleider in het ontwerpen en produceren van automatische persmachines in de sector van hotel, horeca en retail in het algemeen en in de vervaardiging van industriële sapcentrifuges.

 
 • Original System

  Eén perssysteem.

  Original System is de garantie van de kwaliteit, smaak en hygiëne, want er is geen contact tussen het sap en de schil van de vrucht. Dit voorkomt dat zuren of essentiële oliën in het sap komen en zorgt voor een hoge kwaliteit dat zijn oorspronkelijke smaak behoudt.

 
 • Waarden van kwaliteit

  Streven naar uitmuntendheid.

  Design, technologie, functionaliteit, robuustheid en kwaliteit excellentie, daaraan zijn we toegewijd.

 
 • Respect de l'environnement

  Notre équipe d'ingénierie et d'industrialisation travaille afin de garantir un impact environnemental minimal dans tous les processus.

  Fruit de cet engagement, nos produits disposent du cachet de non-obsolescence programmé de l'ISSOP. Ce certificat garantit le fonctionnement optimal de nos équipements tout au long de leur durée de vie.

 
 • SINDS 1985

  Zumex is synoniem met avant-gardistisch design en innovatie. Het bedrijf is de nummer één in groenten- en fruitpersen sinds 35 jaar.

 
 • International aanwezighed

  Sinds haar oprichting heeft de Zumex Group zich gericht op de internationale markten en is ze aanwezig in meer dan 100 landen wereldwijd en heeft haar hoofdkantoor in Spanje. Zumex telt verder 4 eigen dochterondernemingen in de Verenigde Staten, Mexico, Groot-Brittannië en Frankrijk, en een wereldwijd netwerk van officiële distributeurs.

 
 • Life essence

  De essentie van het fruit. De essentie van het leven. Life Essence vertegenwoordigt een nieuwe aanpak, meer betrokkenheid en meer aandacht, aantrekkelijker en charmant. Omdat nummer één zijn ons dwingt om te zorgen voor elk detail, om het beste uit het leven te halen en om het beste van onszelf te bieden. Omdat het sap de essentie van het fruit is. Omdat het resultaat de essentie van het leven is.

 
 • Zumex Code

  All the solutions for fruit & vegetable processing
  Either if you belong to the Foodservice sector or to the more industrial world, our products are designed to satisfy your needs.
  The freshest universe awaits you.
  Discover Zumex Code

 
Origineel Zumex perssysteem
Leider in innovatie en technologie
Voorzieningen voor maximale betrouwbaarheid
35 jaar van innovaties in pers-oplossingen